29 maj 2022
17:00

Bälaryds IK/Aneby SK

Referat: Örserums IK - Bälaryds IK/Aneby SK

Efter två inledande uddamålsförluster så lyckades Utvecklingslaget knipa sin första poäng i seriespelet när vi spelade 3-3 (1-1) mot Öresrums IK på Örensvallens gräsmatta. Enligt rapporter kunde emellertid denna pinne varit tre om vi inte släppt till så enkla mål bakåt. Vi togledningen efter en knapp halvtimmes spel genom Liam Lindstrand men hemmalaget lyckades kvittera bara någon minut senare. ÖIK tog sedan även ledningen i början av andra halvlek och 2-1 stod sig sedan fram till slutkvarten då vi svarade för en stark vändning med två snabba mål. I 76:e minuten så satte Jens Heimann 2-2. Detta var för övrigt Jens första match för oss och det firade han således på bästa sätt med att skriva in sig i målprotokollet. Jens var mycket duktig matchen igenom och jobbade hårt och bra för laget. Och bara ett par minuter efter kvitteringen gjorde Liam Lindstrand sitt andra mål för dagen fram till 2-3 och vi var då tillbaks i förarsätet. Men knappt fem minuter senare kvitterade hemmalaget till 3-3 vilket också blev slutresultatet.